آیا هیچ وقت به دباغ خانه رفته اید ؟

آیا هیچ وقت به دباغ خانه رفته اید ؟ جایی که پوست را فرآوری می کنند؟ اگر رفته باشید اولین چیزی که برایتان غیر قابل تحمل خواهد بود ، بوی بدی است که در فضای آنجا وجود دارد.
به کشتارگاه چطور ؟ خون و لاشه حیوانات ذبح شده !
امروز دیگر بازار مسگرها وجود ندارد ! کسانی که یادشان هست حجم انبوه صدای چکش و قلم را به خاطر می آورند !
در این محیط ها که برای شما تحملش دشوار است ، عده ای کار می کنند . گویی که نه بویی ، نه خونی و نه صدایی وجود دارد ! وقتی از آن ها پرسش کنید ، اذعان دارند که چنین امری وجود دارد ، و راحت خواهند گفت که عادت کرده اند .
این امر در زندگی ما هم وجود دارد ، ما به چیزهایی عادت کرده ایم که گاهی خودمان متوجه نمی شویم! که بیننده بیرونی آن ها را می بیند ! و اگر به ما اشاره کنند ، ما هم همان پاسخی که در بالا داده شد ، خواهیم داد .
یکی از عوامل پیدایی عادت ، تکرار است . شما اگر یک ماه در دباغ خانه ، کشتارگاه و بازار مسگرها باشید به تدریج عادت می کنید . این یکی از توانایی های انسان برای سازگاری با محیط نیز هست .
اما همه عادت ها مفید نیستند . از ما پرسیده می شود که : اصلا چه ایرادی دارد ما بدن برهنه زنان و مردان را ببینیم . چه ایرادی دارد که فیلم های پورنو ببینیم . چه ایرادی دارد خود ارضایی کنیم! مگر نه این که در کشورهای غربی خروار خروار این چیزها هست و به نظر می رسد که مشکلات آن ها در این زمینه از ما کمتر است . خانم ها با شلوارک و رکابی در خیابان راه می روند و کسی مزاحم آنان نمی شود . مردم انجا دیگر عادت کرده اند و چشم دلشان پر است . مثل همان دباغی و کشتارگاه که خودتان مثال زدید !
همه شما نیازهایتان را می شناسید ، پس لازم نیست که به آن بپردازیم . یک سوال کوچک ! آیا بدن شما کمبود "کوکا" ، "پفک" "بستنی" دارد؟ چگونه است که وقتی با دوستتان در حال قدم زدن هستید دستگاه بستنی فروش را می بینید و به اصطلاح هوس بستنی می کنید . حتی اگر گرمتان هم نباشد! راستی ساندویچ بدون نوشابه چطور؟
این را مدیون تبلیغات هستید و تکرار ! و تکرار و تکرار . این گونه است که کالاهایی چون "کوکا" ، " پفک" و موارد مشابه جزیی از سلیقه های ما در می آیند . شما اسم آن را هرچه می خواهید بگذارید : نیاز ، سایق ، هوس ...
نکته مهم اینجاست که وقتی این نوع کالاها تبلیغ می شوند ، و میل به آن ها ایجاد می شود ، ارضای آن نیز میسراست ! حال کودک گرسنه ای را در نظر بگیرید ! در مقابل دیدگان او تبلیغ یک شیرینی را آغاز کنید و در ضمن او را از دسترسی به آن شیرینی محروم کنید . حتی بی رحم تر شوید و حتی نان خشکی هم در اختیارش نگذارید ! و به تحریک خود ادامه دهید ! حدس زدن بقیه ماجرا را به تخیل خودتان واگذار می کنم .... حال نان خشکی به او بدهید ، او نان خشک را خواهد خورد اما لذت نمی برد.
اگر شما در کشورهای غربی ، برهنگی را مشاهده می کنید ، اگر مجلات و فیلم های پورنو را می بیند ، در آن فرهنگ برآورده شدن نیاز جنسی سالم کم محدودیت است . اما در فرهنگ و کشور ما عوارضی چون آن کودک گرسنه و آن شیرینی را دارد . تکرار مشاهده ، نیاز خفته یا مهار شده را بیدار می کند و چون آن نیاز تامین نمی شود ، عوارض روانی و اجتماعی پدید می آورد . ساده ترین راه در این مورد نیز خود ارضایی است .
دیدن فیلم و زن برهنه به تدریج کراهت خود را از دست می دهد و به یک عادت تبدیل می شود . شاید پاسخی بشنویم که چه ایرادی دارد؟
اجازه دهید به سراغ "چیپس" و " پفک" برویم ! این محصولات سرشار از طعم دهنده و ادویه ها و رنگ ها هستند ، و مهیا برای خوردن و خوش منظره ! راحت و بدون دردسر نه مانند ، سیب زمینی پخته و یا ذرت کباب شده که باید نمک زد یا به دندان کشید . فرد استفاده کننده به تدریج ذائقه اش تغییر می کند . طعم مواد طبیعی و مفید برای بدن مانند : هویج ،کدو ، انواع سبزی ها برایش جاذبه نخواهد داشت . بخصوص که تمیز کردن ، مهیا سازی و گاهی زحمت طبخ را هم دارند .
حال بازگشتی به بحث داشته باشیم . فیلم های پورنو نیز همانند تبلیغات کالاها همراه با شگردهای خاص ، چون : زاویه دوربین ، دکور ، مونتاژها ، نقش بازی کردن ها و ... ساخته می شوند . پس ازمدتی تماشا ، سلیقه و ذائقه ای پدید می آورند . که یکی از عوارض خود ارضایی است . عادت به این مورد بر آن سلیقه و ذائقه افزوده خواهد شد و افرادی که عادت می کنند ، معمولا پس از ازدواج در رابطه طبیعی زناشویی ، احساس رضایت کمتری خواهند کرد! مقایسه کنید با مثال "پفک" و " طعم مواد طبیعی" در دو بند بالا . و کودک و نان خشک !
مرا می خواهید به این سو ببرید که چرا بازار عطر فروشان را مثال نزدی ! پاسخ این است که عطر فروش هم بوی عطر برایش عادی شده است . خواهید گفت : عادت به نماز اول وقت ، سحر خیزی و ...
گمان دارم پاسخ را خودتان می توانید بیابید .
   
آذر 1402
خرداد 1396
اسفند 1395
فروردین 1394
خرداد 1393
فروردین 1393
اسفند 1392
بهمن 1392
آذر 1390
تیر 1390
خرداد 1390
اردیبهشت 1390
اردیبهشت 1390
بهمن 1389
اردیبهشت 1389
اردیبهشت 1389
آبان 1388
شهریور 1388
مرداد 1388
تیر 1388
خرداد 1388
   
سپاس بیکران حضور دکتر باقر ثنایی ، به خاطر تلاش هایش در حوزه سنجش خانواده و ازدواج . که درک محضرش را از دست دادم . http://www.raahenoo.com/
   
کلیه حقوق به آرین آرانی متعلق است.